Norges Svømmeforbund
Postadresse:0840 Oslo
Telefon:2102 9000
Telefaks:2102 9671
Web-redaktør:Tor Arne Volden
post@svomming.no

Idrettsbutikken - Bestilling av merker og litteratur
Telefon:6295 0630
Telefaks: 6295 0611
idrettsbutikken@klubben.no

Svøm deg til Rhodos

21.06.11, Lasse Hoel (Sist oppdatert 13.06.12 - 17:27)

 

Årets kampanje

I 2012 går kampanjen til Rhodos - "svøm deg til Rhodos". Og premien er en reise til Myrthos Beach, Rhodos. Les mer om kampanjen, resultatene, vinnerne og destinasjonen på www.svomlangt.no.

 

Om "svøm deg til kampanjen"

Svøm deg til... " er Norges Svømmeforbund årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars. Kampanjen har hvert år med nærmere 25.000 deltakere, og har med dette utviklet seg til å bli Norges største mosjonskampanje. Blant alle de voksne som svømmer 10.000 meter (funksjonshemmede 5000 meter) og barna som svømmer 2.500 meter (funksjonshemmede 1500 meter) trekker vi vinnere av turer til kampanjens destinasjon!

 

 

FOR DELTAKERE - det er enkelt å bli med!

Registrer dine svømte meter mellom 1.januar og 31.mars og du er med i trekningen av flotte premier. Det er 2 muligheter for å registrere meter:

  1. Registreringskort i svømmehallen (etterspør dette hvis registreringskortene ikke er der).
  2. Elektronisk på www.svomlangt.no.

               *man kan bare registrere 1 gang.

 

Premier
Som i alle år, er det også denne gangen flotte premier til noen heldige deltakere. Apollo er vår reisesponsor og hovedpremien som blir trukket ut blant deltakerne. Alle barn på 13 år og yngre som i perioden svømmer 2.500 meter får et diplom og blir med i trekningen om en ukestur for hele familien (fire personer) til destinasjonen. I tillegg er det trekning av weekendopphold på Thon hotel i Norge for både til voksne og barn.

Facebook: Kampanjen har selvfølgelig en facebook gruppe - Følg med!

 

 

Svømming er topp - sjekk ut www.svomlangt.no

Norges Svømmeforbunds har en egen webside for mosjonssvømming. Her finner du treningsprogrammer, teknikktips, landtrening og annet nyttig, samt informasjon om NSFs årlige mosjonskampanje ("svøm deg til kampanjen"). Sjekk - www.svomlangt.no.

 

 

FOR SVØMMEHALLER  - arrangører av kampanjen

243 svømmehaller er registrert som arrangørere av "svøm deg til Rhodos 2012". Supert!


Målet med kampanjen
Målet er å skape gode mosjonsvaner for den norske befolkningen, ved å motivere dem til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet.


Målet er å få flest mulig voksen til å svømme 10.000 meter i løpet av kampanjeperioden (5.000 meter for funksjonshemmede), og flest mulig barn til å svømme 2.500 meter (1.500 meter for funksjonshemmede). Det er 16. gang Norges Svømmeforbund arrangerer kampanjen og man har nå klart å etablere seg med rett over 200 deltakende svømmehaller over hele landet.Arrangementspakke
Alle svømmehaller som melder seg som arrangør vil få tilsendt en gratis arrangementspakke i begynnelsen av desember. Den består av plakater, registreringskort, brosjyremateriell og én t-skjorter til hver av de ansatte i svømmehallen. NB! Det er gratis for svømmehallene å være med!

Premie til svømmehaller: Den svømmehall som i sin kategori har flest antall deltagere i forhold til årlig besøk vil få utstyr til svømmehallen for kr 5.000,- fra Klubben AS (www.klubben.no). Svømmehallene blir delt inn i tre kategorier rangert etter årlige besøk:

     Kategori 1à 29.999,

     Kategori 2; 30.000 à 99.999,

     Kategori 3; 100.000 à


Bli med og skap aktivitet i din svømmehall! Nesten halvparten av svømmehallene meldte om økt besøk i kampanjeperioden i fjor, så dette er noe som skaper engasjementJ


 

Påmeldingen for  svømmehaller til den årlige "Svøm deg til kampanjen" er åpen 1.september til 20.oktober hvert år. Meld dere på tidlig!


Kontaktperson for kampanjen i Svømmeforbundet er; 
Lasse Hoel; mail; lasse@svomming.no 

 

Våre samarbeidspartnere til Svøm deg til Rhodos 2012 er;

 

          

 

                                        

 

 

PrintSkriv ut    Open PDFÅpne PDF    EmailTips en venn
[Tilbake]