Norges Svømmeforbund
Postadresse:0840 Oslo
Telefon:2102 9000
Telefaks:2102 9671
Web-redaktør:Tor Arne Volden
post@svomming.no

Idrettsbutikken - Bestilling av merker og litteratur
Telefon:6295 0630
Telefaks: 6295 0611
idrettsbutikken@klubben.no

Trener-/Lederkonferanse 2012

21.03.12, Ann Katrin Eriksson (Sist oppdatert 11.03.13 - 14:33)

31. august til 2. september er det klart for årets Trener/Lederkonferanse og Nettverkssamling. Konferansen finner sted på Thon Hotel Oslo Airport (Gardermoen). Allerede nå kan du sikre deg plass. Hvis du melder deg på før 4. juni får du rabatt. Påmeldingsfrist er 12. august.

 


 

 

Foredrag:

Anu Koivisto

Stig Inge Bjørnebye

Anne Marte Pensgaard

Gunnar Westman

Håvard B. Øvregård

Beda Leirvaag

Kort om programmet

Som tidligere år starter konferansen fredag ettermiddag med registrering ca kl 15.00 og åpning ca kl 17.30. Konferansen avsluttes søndag med lunsj ca kl 13.00.

 

Vi jobber fortløpende med å sette sammen et program. Foreløpig kan vi blant andre nevne følgende foredragsholdere:

  • Marco Elsafadi holder åpningsforedrag på fredag kveld. Han er toppidrettsutøver og ildsjel som har et stort engasjement for ungdom. I 2009 ble han rammet av en alvorlig nervesykdom som lammet han fra brystet og ned. Med oss deler Marco sin historie og sine erfaringer med nederlag, mestring og mennesker i felleskap.
  • Anu Koivisto fra Olympiatoppen holder foredrag om idrettsernæring. Hva bør gjøres og hvordan kommuniserer det med utøver?
  • Bjørn Ringom, forfatter av en rekke bøker innen selvutvikling og kjent foredragsholder innen lederskap. Han vil blant annet berøre temaer om kultur, etikk, verdier og holdninger.
  • Håvard Øvregård fra Norges Idrettsforbund holder foredrag om mobbing
  • Anne Marte Pensgård er fagansvarlig for Idrettspsykologi ved OLT og professor i idrettspykologi ved NIH. Hun jobber både med lagidretter og individuelle idretter og har vært akredittert idrettspsykolog til 5 olympiske leker. Anne Marte foreleser om: Periodisering av Mental Trening og Bruk av iMaxFocus i treningshverdagen.
  • Stig Inge Bjørrnebye avslutter årets konfernase med foredrag som handler om valg, mål og drømmer.

 

Et annet viktig hovedtema for lederne vil være å utarbeide innhold i nytt Svømmepolitisk dokument for perioden 2013 – 2016.

 

Det vil være en egen kompetansesamling for svømmeskoleansvarlige i klubbene innenfor Norges Svømmeskole. Denne arrangeres fredag 31. august kl 12-16. Informasjon om denne sendes direkte til svømmeskoleansvarlig i klubben. Ta kontakt med Tore de Faveri, tore@svomming.no hvis du har spørsmål til dette

 

Det vil også bli samling for trenere og ledere med utøver på landslagene i svømming. Samlingen skjer på fredagen i forkant av konferansen. Mer informasjon kommer.

 

Invitasjon

 

Link til praktisk informasjon

 

Program

 

Påmelding

DET ER IKKE LENGER MULIG Å MELDE SEG PÅ. Fristen gikk ut den 12 augusti.

 

Deltakerlister

Trenerkonferansen

Lederkonferanser

Nettverksamlinger

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Ann Katrin (Anki) i Svømmeforbundet: anki@svomming.no / 21029673 / 92844111

 

 

 

PrintSkriv ut    Open PDFÅpne PDF    EmailTips en venn
[Tilbake]